Omul Președintelui, comportament intolerabil. Weber: Ne face să ne întrebăm dacă Băsescu este în spatele lui

Screen-Shot-2013-07-25-at-3.57.02-PM
Screen-Shot-2013-07-25-at-3.57.02-PM
Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, arată, prin postările sale de pe Facebook, că vrea să-i vadă la închisoare pe jurnaliștii Antenei 3. Angajatul Președinției, remunerat din fonduri publice, a început să deseneze gratii pe fotografiile moderatorilor postului, gest ce poate fi considerat unul de instigare. Lăzăroiu nu a precizat dacă poziția sa este cea a președintelui Traian Băsescu, iar Administrația Prezidențială nu s-a dezis, până la momentul publicării acestui material, de postările angajatului său de la Cotroceni.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la emisiunea ”La Ordinea Zilei”, pentru a cere public scuze pentru postarea pe Facebook a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care a desenat gratii pe fotografia unui jurnalist al Antenei 3, surprins cu un screenshot în timp ce prezenta știrile.

Fostul consilier prezidențial Renate Weber spune că președintele Băsescu tolerează de atât de mult timp ieșirile deplasate ale lui Lăzăroiu, încât ridică întrebarea dacă atacurile lui sunt coordonate de însuși șeful statului. ”Dl Sebastian Lăzăroiu, de când a mers la Cotroceni, a avut un comportament care din punctul meu de vedere nu are absolut nimic, dar nimic, în comun cu felul în care trebuie să se poarte un consilier prezidențial, așa cum înțeleg eu această slujbă. L-a tolerat la nesfârșit președintele, atât de mult încât ne-a făcut să ne întrebăm, dacă, nu cumva, în spatele d-lui Lăzăroiu nu este de fapt chiar președintele acestuia. Așa ceva într-un stat și într-o instituție care au cât de cât onoarea instituției... așa ceva este de netolerat. În general, ieșirile d-lui Lăzăroiu îl descalifică total pentru funcția lui. În mod normal ar fi trebuit ca președintele să renunțe de mult la el. Faptul că nu renunță înseamnă că sunt la fel”, ne-a declarat fosta angajată a Administrației Prezidențiale, Renate Weber. În grila de atribuții a lui Sebastian Lăzăroiu, intră următoarele: Departamentul Analiză Politică prezintă Preşedintelui României analize, sinteze şi prognoze asupra vieţii politice, realizează sinteze săptamânale şi calendarul acţiunilor semnificative ale partidelor politice şi ale Parlamentului, analizează rezultatele sondajelor de opinie şi a studiilor sociologice publice.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel