Omul care pășit pe lună, bătaie pe stradă! - VIDEO

Edwin “Buzz” Aldrin, al doilea om care a pășit pe Lună, apare într-un clip în care lovește un teoritician prea insistent.

Imaginile au fost surprinse în 2002. Astronautul părăsea un hotel din SUA, moment în care Bart Sibrel, un celebru teorotician al conspirației, l-a luat la întrebări privind aselenizarea. În imagini se poate vedea cum astronautul dorește să scape de bărbat care insista să-l acuze că nu a a pășit pe lună.

La un moment dat, Buzz Aldrin își pierde cumpătul și-l lovește cu pumnul în figură pe Sibrel.

Edwin Eugene Aldrin, Jr. (n. 20 ianuarie 1930), poreclit Buzz, este un astronaut american. A absolvit Academia West Point și a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea. În 1963, a obținut doctoratul la MIT și a fost selectat ca astronaut. În 1966, i s-a alăturat lui James A. Lovell, Jr. în zborul Gemini 12, care a durat patru zile.

Ieșirea de 5 ore și jumătate în spațiu a lui Aldrin a dovedit că, de fapt, organismul uman poate lucra în vidul din spațiul cosmic.

A fost cel de-al doilea om după Neil Armstrong, coechipierul său, care a pășit pe Lună în misiunea Apollo 11 din iulie 1969.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel