Om de afaceri reţinut pentru vătămare corporală din culpă

Un om de afaceri din Piteşti, suspectat că a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi apoi a fugit de la faţa locului, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Accidentul s-a produs în seara zilei de 10 octombrie, pe o stradă din municipiul Piteşti. Maşina omului de afaceri a acroşat un alt autoturism, care a intrat apoi în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, o femeie de 52 de ani care prezenta dureri lombare şi a fost transportată la spital, iar cealaltă victimă, de 38 de ani, a primit îngrijiri la faţa locului, conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Bărbatul de 39 de ani a părăsit locul accidentului, autoturismul său fiind găsit ulterior în localitatea Albota, unde lovise o conductă de gaze, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel