OLTEAN-ZEGREAN. Radu Cristescu: Ioan Oltean poate să mă dea în judecată

După ce Radu Cristescu l-a acuzat pe Augustin Zegrean că îl protejează pe deputatul Ioan Oltean, politicianul PMP a mai avut o intervenție telefonică la România TV unde și-a întărit spusele.

VEZI ȘI: Radu Cristescu, membru PMP: Augustin Zegrean l-a acoperit pe Ioan Oltean

"În momentul de față, principalul reformator al clasei politice este DNA. Am explicat de mai multe ori că în țara noastră, cancerul corupției este generalizat, infecția a ajuns până la os, iar medicamentele nu mai fac bine. Singura soluție este bisturiul. Ioan Oltean este un infractor de drept comun. În politică, el este un fel de Hrebenciuc. Ioan Oltean poate să mă dea în judecată. Este o chestiune de timp până când Ioan Oltean va da piept cu justiția", a zis Radu Cristescu.

"Eu când am văzut știrea cu judecătorul CCR, neștiind numele persoanei respective, am crezut că este vorba despre Augustin Zegrean. Credeam că DNA a avut curajul să meargă până în pânzele albe. Augustin Zegrean îl protejează pe Ioan Oltean. Prietenia lor este de notoritate. Cum Zegrean îi cere demisia lui Greblă, cred că mai moral ar trebui să-și dea chiar Zegrean demisia", a mai zis Radu Cristescu.

Numele lui Ioan Oltean a apărut în cazul retrocedărilor ilegale, în care este implictă șefa DIICOT, Alina Bica, după ce șefa ANRP, Nicoleta Dumitrean, a fost acuzată de implicare activă în afacerile necurate desfăşurate la ANRP.

"Ioan Oltean este un laș. Nu vă va răspunde la telefon pentru un drept la replică. O are pe conștiință pe Crinuța Dumitrean. Ea - în principiu - este nevinovată. A fost pusă de acest protector să facă toate nenoricirile pe care le-a făcut. Măcar putea să o viziteze la arest", a mai spus politicianul la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel