Olivia, fiica milionarului Ioan Micula, nuntă de vis. Ce rochie a purtat mireasa

Extravaganță și lux - cam în acești termeni poate fi descrisă nunta fiicei milionarului Ioan Micula, Olivia.

VEZI ȘI: Macovei explică ce făcea Cioloș la Bruxelles. Mesaj și pentru Ponta

Olivia Micula, în vârstă de 23 de ani, şi Dorin Floruţa, fost fotbalist, au fost cununaţi în Biserica "Înălţarea Sfintei Cruci" din cartierul Oncea, de preotul paroh Miron Erdei.

Olivia a purtat o rochie semnată de celebra Vera Wang, care a creat, de-a lungul timpului, rochii de mireasă pentru celebrităţi precum Victoria Beckham, Chelsea Clinton (fiica ex-preşedintelui american, Bill Clinton) sau Mariah Carey. Ceremonia a început în stil american. Mirele a aşteptat în biserică, iar după ce toate cele şase perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare au intrat în biserică, Olivia a fost condusă de braţ de tatăl ei spre altar.

La ceremonia religioasă au participat câteva zeci de invitaţi, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa, verişor al fraţilor Micula şi fost director al firmelor lor, care a ajuns după începerea acesteia, împreună cu soţia.

După circa o oră, ceremonia religioasă a luat sfârşit, iar după ce din biserică a răsunat "Ave Maria" invitaţii s-au postat pe scările exterioare, în aşteptarea mirilor. Odată ieşiţi, Olivia şi Dorin au dat drumul mai multor porumbei albi şi au ascultat "Cântecul mirilor", scrie Ebihoreanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel