Olguţa Vasilescu, declaraţii despre înregistrările respinse de Tribunal

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu spune că nu s-a temut niciodată de o condamnare, chiar dacă proba înregistrărilor ambientale nu era respinsă de Tribunalul Bucureşti. 

Invitată la emisiunea lui Radu Tudor, Olguţa Vasilescu a vorbit despre înregistrările ambientale obţinute de procurori care au fost ulterior respinse de Tribunalul Bucureşti pe motiv că nu au fost obţinute în mod legal.

Nu aş fi putut niciodată să fiu condamnată, chiar şi cu acele înregistrări. Ele au fost obţinute ilegal, dar se vorbea despre anumite lucruri din urmă cu mai mulţi ani, care nu aveau nicio legătură.(...) Nu era ceva de care să îmi fie frică pentru că nu spuneau nimic (înregistrările ambientale-n.r.) Am citit dosarul cu pixul în mână de şapte ori ca să îmi dau seama unde ar putea să fie o problemă şi mie nu mi se pare că ar fi ceva care să ducă la arestarea mea şi la cătuşe şi la tot ce am păţit până acum." a declarat primarul Craiovei la Antena 3. 

Conform rechizitoriului întocmit, Lia Olguța Vasilescu a fost acuzată de luare de mită, spălare de bani și folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani în campania electorală din 2012. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel