OK WORLD WIDE, CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Momentul sezonului

ROMÂNII AU TALENT 2017. OK WORLD WIDE - câștigător Românii au talent 2017. Nu știm dacă așa va fi, dar acest lucru și-l doresc Andra, Mihaela Rădulescu, Andi și Florin Călinescu. Cert este că au fost preferații publicului! Trupa OK World Wide merge în marea finală.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Trupa OK World Wide este formată din cinci membri care își doresc să reprezinte prin fiecare dans al lor ceea ce simt, o stare de bine. Grupul s-a înființat în anul 2002, iar băieții sunt autodidacți. De-a lungul timpului au dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, Marea Britanie și multe alte țări. În preselecții, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru trupa OK World Wide.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Băieți, aștept momentul acesta de cinci luni. Atât a trecut între preselecții și momentul în care ați revenit live pe scena emisiunii Românii au talent. Dar este un moment pe care îl aștept și mai tare. Momentul în care voi veți câștiga premiul cel mare de 120.000 de euro. Îmi doresc acest lucru. Am avut toate formele spectacolului câștigătoare de-a lungul celor șase sezoane. Pentru ca acest sezon să fie epic, ar trebui să fie câștigat de un număr epic. Este cel mai bun sezon de până acum. Sper ca telespectatorii să fie pe aceeași lungime de undă ca noi și să se bucure la fel de tare. Sunteți la mâna lor. Ei decid cine este cel mai talentat român. Cred că sunteți de departe unii dintre cei mai buni ambasadori ai României peste tot în lume. Sper să câștigați premiul cel mare", a zis Andi Moisescu. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Sunteți cei mai buni din această seară. Sper să ajungeți în finală. Chiar meritați", a spus Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Sunteți cel mai bun moment al sezonului. Sunteți de departe cel mai bun moment de dans, cel mai tonic, cel mai românesc, cel mai energizant și cel mai capabil să câștige marea finală", a adăugat Mihaela Rădulescu.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Rămâne de văzut dacă OK WORLD WIDE va câștiga sezonul Românii au talent 2017. Pentru a-i ajuta puteți să îi votați.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel