Octavia Geamănu, detalii emoționante: Nu știu cum reușeam să mă descurc

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, face dezvăluiri emoționante de la începuturile carierei.

”Cand m-am mutat in Bucuresti, pe 1 martie 2007, castigam pana in 1.500 de lei pe luna. Nu stiu cum, dar reuseam sa ma descurc. Plateam chirie, locuiam intr-un apartament cu 3 camere in zona 13 septembrie, impreuna cu alte 2 fete. Zacusca facuta de mama era cea mai mare delicatesa. Nu stiam sa gatesc – nu ca s-ar fi schimbat ceva intre timp la acest capitol – dar incercam destul de des sa fac ficatei si pulpe dezosate. Pe cele din urma nu reuseam mai niciodata sa le prajesc cum trebuie. Aproape ca miscau in farfurie. :) Cartofii prajiti erau la ordinea zilei. Si covrigii la 1 leu” povesteste Octovia pe blogul personal.

Jurnalista povestește că muncea extrem de mult, simțind de multe ori că a ajuns la capătul puterilor, dar nu a renunțat.

”Munceam enorm. Eram reporter la Antena 1. Alergam de dimineata pana seara. Uneori, eram atat de epuizata fizic si psihic incat adormeam plangand, rugandu-ma sa rezist, sa pot sa merg pe drumul meu. Am avut mereu incredere in destinul meu si i-am simtit dragostea lui Dumnezeu in fiecare secunda. Am reusit sa ma pastrez la distanta de intrigi, de compromisuri, minciuni, lucruri desarte. Vedeam de atunci ca aleg drumul greu, dar preferam sa cladesc ceva punand caramida peste caramida pe o baza solida, nu pe nisip miscator. M-am avut doar pe mine si de la distanta, in fiecare zi la telefon, pe parintii mei. Am ales cu grija oamenii din preajma mea inca de atunci. Imi sunt si azi aproape. Oameni pe care ii iubesc, ii respect si carora le sunt recunoscatoare pentru prietenia lor”, mai spune ea.

Ar face totul la fel

Octavia Geamănu mai spune că dacă ar călători în timp, ar face totul la fel pentru că experiențele prin care a trecut au făcut-o omul de astăzi.

”Azi, dupa aproape 9 ani, daca as da timpul inapoi la prima zi in Bucuresti, as face totul la fel. M-as urca in tren sa vin aici, cu acelasi geamantan rosu in care aveam o pereche de cizme, o geaca, doua perechi de blugi si cateva bluze. As plange, as rade, as suferi, as visa, as spera, as indrazni, as munci cu aceeasi darzenie si as avea aceeasi incredere in ziua de maine... ca atunci.

Intreg parcursul m-a facut omul de azi. Categoric, rational, inspirat in alegeri, relaxat, netolerant cu ipocritii si frustratii, puternic si atat de ambitios incat nimic nu-mi poate sta in cale daca imi doresc cu adevarat ceva”, a mai scris ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel