Oana Zăvoranu: Voi lăsa toți oamenii care au iubit-o pe mama să intre în cimitir

Oana Zăvoranu își schimbă declarațiile de la o oră la alta. După ce a spus că vrea să-și înmormânteze mama într-un cerc restrâns, acum s-a răzgândit din nou.

Vedeta a spus că o va înmormânta pe Marioara Zăvoranu marți și îi va lăsa pe toți ce care au îndrăgit-o să o conducă pe ultimul drum.

"Mi-am schimbat părerea și voi lăsa toți oamenii care au iubit-o pe mama să intre în cimitir", a declarat Oana Zăvoranu. De asemenea, vedeta a mărturisit că a vorbit cu bunica sa după ce aceasta a fost ţinută aproape două ore la poarta cimitirului.

"Personal am sunat-o pe mama ei (n.r. mama Marioarei Zăvoranu) și i-am spus să intre în cimitir", a mai zis vedeta, conform site-ului TeoTrandafir.

Oana Zăvoranu a precizat că mama sa este conservată foarte bine şi este îmbrăcată ca o regină.

"Nu e un capăt de ţară. Mama mea e conservată bine. Mama mea e ca o regină, e îmbrăcată ca o regină. Am avut şi am grijă să aibă parte de o înmormântare cum nu s-au aşteptat cei care s-au grăbit să arunce cu pietre în mine, să mă facă criminală, psihopată, diavol, orice. Le voi dejuca planurile, pentru că sunt prea deaşteaptă", a mai spus Oana Zăvoranu.

Duminică, zeci de persoane care, deşi nu au cunoscut-o personal pe Marioara Zăvoranu, au mers la cimitir cu flori şi lumânări, au plecat pentru că nu li s-a permis accesul în capelă; printre ele s-a numărat şi o mătuşă a Oanei Zăvoranu, care a criticat-o în termeni duri pe vedetă pentru felul în care a gestionat lucrurile.

Scene şocante au avut loc în cimitir. Zeci de oameni au intrat cu forţa în cimitir, bodyguarzii de la intrare fiind nevoiţi să folosescă spray paralizant. La faţa locului a sosit şi poliţia, care se pare că s-a autosesizat.

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, în urma unei lungi suferinţe.

VEZI ȘI: Marioara Zăvoranu, coroană. Ce mesaj a scris Oana Zăvoranu pe coroană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel