Oana Zăvoranu. Postarea care a stârnit controverse pe Facebook

Într-o postare pe site-ul de socializare Facebook, Oana Zăvoranu şi-a exprimat părerea despre oamenii săraci într-un mod considerat inacceptabil de prietenii ei virtuali. Aceasta este de părere că aristocraţii, printre care se numără şi ea, nu ar trebui să intre în contact cu cei "crescuţi cu cheia la gât".

Oana Zăvoranu consideră că "este ff complicat când ai de-a face cu oameni prosti, limitati, tupeisti si fara simtul lipsei propriei valori....de aceea am decis sa nu mai ingadui sa fac nici macar cunostinta cu oameni care nu sunt CEL PUTIN LA ACELASI NIVEL CU MINE", explică aceasta pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, ea este mulțumită de faptul că mediul în care trăiește nu îi permite să se "contamineze de prostie, tupeu, nesimtire, pretentii halucinante si nesimtire", neuitând să le mulțumească părinților pentru educația primită acasă.

Citește și: Oana Zavoranu: Mircea Badea o are mică. E un ciumpalac

Vedeta își încheie postarea spunând că "regula e simpla :DESTEPTII SI BOGATII INTR-UN LOC,iar saracii cu duhul sau la propriu sa stea in alt loc", aceasta fiind declarația care a stârnit numeroase nemulțumiri în rândul fanilor Oanei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel