Oana Zăvoranu, anunțul care zguduie clasa politică

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Oana Zăvoranu a făcut anunțul momentului pe rețeaua de socializare. Aceasta a scris că va face toate demersurile pentru preluarea Partidului România Mare. 

"Pentru ca aveam in plan,in discursurile private purtate cu Vadim,care isi dorea sa faca un congres surpriza,unde sa ma puna SECRETAR GENERAL AL PARTIDULUI,pe langa alte functii si afaceri,AZI ,vazand tupeul unor trepadusi care se ascund ca niste sobolani pe la colturi, si fiind raspunzatori de 'disparitia'lui fulgeratoare,M-AM HOTARAT SA FAC TOATE DEMERSURILE NECESARE PENTRU PRELUAREA POSTULUI DE PRESEDINTE AL PARTIDULUI ROMANIA MARE..", scrie Oana Zăvoranu pe Facebook.

"Am varsta frageda,tineretul si artistii de partea mea,suflul si penetrarea in randul maselor,astfel incat SA FIU SINGURA CARE SA POT AVEA ACEASTA FUNCTIE ,SI BANII NECESARI SA SUSTINA,CAMPANII ELECTORALE,DEMNE DE A RIDICA ACEST PARTID ACOLO UNDE TREBUIE...
SUNT FACUTA PENTRU A FI LEADER SI ASTA SUNT...

[citeste si]

restul trepadusilor care se impleticesc si isi dau cu dreptul in stagul,in declaratii care mai de care mai contradictorii si tardive,sunt DUREROS DE NEIMPORTANTE PENTRU MINE...
Nici stanescu,nici funar sau altcineva,nu poate duce Partidul asta unde il pot duce eu,necopiind NIMIC,ci venind cu un SUFLUL NOU SI PERSONAL IN ACEST PARTID.
Sunt printre singurii care au fost alaturi de acest om GREU INCERCAT ACASA,si DOAR MIE,IMI IMPARTASEA CEEA CE TRAIESTE!

Fetele lui nu conteaza pt mine pt,ca eu nu ma cobor la un nivel suburban,ca atata pot ele.
Anunt pe aceasta cale ca lidia vadim este actionata in judecata pt GRAVELE PREJUDICII DE IMAGINE SI MORALE ADUSE PRIN INTERVENTIILE EI NEFERICITE,unde insinueaza,sa imi vad de medicamentele mele SI de cocktailul meu", a postat Oana Zăvoranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel