Oana Stancu, mesaj pentru un procuror. "Nu ameninț"

Oana Stancu
Oana Stancu

Jurnalista Oana Stancu are un mesaj pentru un procuror: "poate de acum încolo va dori să frângă nu copii, ci infractori adevărați".

Jurnalista Oana Stancu a scris, pe Facebook, că a primit un mesaj de la doamna Catana, mama fetei ce la Bacalaureat 2013 a fost eliminată pentru niște căști nefuncționale uitate în jachetă. Atunci, după un apel al Oanei Stancu și al lui Mihai Gâdea la ministrul Remus Pricopie, elevei i s-a permis să dea Bacalaureatul în toamnă, după ce, inițial, nu ar mai fi avur acest drept până în 2015. 

"A ratat însă sesiunea de admitere la facultate. În plus, starea psihică și-a spus cuvântul și copila care luase nota 9 la simulare la limba română a ajuns sa ia doar 6 (restul notelor sunt mai mari). Trecuseră săptămâni în care a așteptat cu sufletul la gură o veste de dreptate. Mă suna biata sa mama, om simplu și tare bun, mă sună timid o dată la două-trei zile să mă întrebe dacă am vreo veste. N-a avut niciun cuvânt rău de spus despre nimeni. În toată această perioadă de frământări n-a țipat, n-a dușmănit, n-a fost vehementă. Eu nu știu ce aș fi făcut dacă era copilul meu, pur și simplu nu știu, nu ameninț, nu știu. Îmi scoate Dumnezeu niște oameni în cale...", scrie Oana Stancu, pe Facebook.

Mircea Badea, către Laura Codruța Kovesi: Cum să te pretezi la așa ceva?

Jurnalista adaugă: "După un an, aflu azi de la doamna Catana că Georgeta este studentă la Universitatea de Medicina și Farmacie Carol Davila! Bravo, fată dragă și puternică! Bravo și țin pumnii pentru anii de studiu și carieră care vor urma! Să-i spună cineva dlui procuror că ar fi putut să frângă un destin și poate de acum încolo va dori să frângă nu copii, ci infractori adevărați. Că sunt unii care au păgubit bugetul statului cu miliarde de euro în acești ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel