Oana Stancu, la Casa Regală. Ce surpriză a avut

10 mai, Ziua Regelui, a fost sărbătorită în acest an ca zi naţională. A fost o sărbătoare cu porumbei, spectacol aerian şi fanfare, la Palatul Elisabeta, unde Casa Regală a dat o petrecere pentru 6000 de invitaţi. Printre aceștia s-a numărat și îndrăgita jurnalistă Oana Stancu.

Ziarista de la Antena 3 a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la evenimentul de duminică.

"Mulțumesc celor care mi-au trimis fotografii făƒcute duminică, la Garden Party la Casă Regalăƒ.

Trebuie să vムspun cムam avut surpriza de a fi primiți de căƒtre Altețele Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu, împreună cu Principesa Maria. Ocazie de a reflecta încムo datムdacムnu cumva întoarcerea la Monarhie este calea de care avem nevoie. Cum ar fi fost viața noastră dacムde 20 de ani încoace (nu zic imediat după Revoluție, dupムcum vedeți) sau măcar de zece ani l-am fi avut pe Majestatea Sa conducătorul acestei țăƒri? Nu pot să văƒd decât demnitatea care ne-a lipsit, onoarea care ne-a lipsit, acțiuni sub greutatea răspunderii pentru propriul nume și pentru al predecesorilor tăƒi și al urmașilor tăƒi. Modelul care s-ar fi impus de sus în jos.

Uitați, pânムla amănuntul prezenței la un eveniment al Casei Regale din perspectivムvestimentarăƒ: eleganța cred cムne-ar fi scutit cumva de multe dintre țoapele care au acces la putere în acești ani. Cred cムs-ar fi înghesuit multe să o copieze, dacムnu pe Principesa Margareta, atunci pe Kate Middleton", a scris Oana Stancu în dreptul fotografiilor postate pe Facebook.

VEZI ȘI: Oana Stancu: Nu este departe momentul în care Traian Băsescu se va duce după gratii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel