Oana Stancu, întrebări cheie după arestarea Alinei Bica

Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Stancu a vorbit despre cazul Alina Bica și despre justiția din România. Jurnalista Antena 3 a lansat câteva întrebări pornind de la acest dosar în care fosta șefă DIICOT a fost arestată.

VEZI ȘI: Gâdea vrea să dea "Adevărul" în judecată dintr-un motiv HALUCINANT

"Cazul Bica e tocmai proba că justiția NU a fost independentă în România! Am spus și în emisiunea lui Radu Tudor: dacă dna Kovesi dădea curs nu investigațiilor mele (cazul Stelian a fost prezentat în 16 și 23 iunie 2012!), ci măcar sesizării Parchetului de către GUVERNUL ROMÂNIEI în 24 iulie 2012 fix cu speța pe care e reținută Bica acum, câte hoții ar fi fost impiedicate? Câți adevărați moștenitori s-au stins săraci lipiți între timp? Câți bani a împrumutat Boc împovărând România pentru a plăti aceste despăgubiri uriașe mafiei imobiliare? Câți oameni au fost afectați de tăierile de salarii, de mărirea de taxe?

DNA anunța în comunicatul privind reținerea șefei DIICOT că s-a autosesizat cu acest caz pe 15 octombrie 2014!!!! Zic și eu ca Mircea Badea: ce s-o fi întâmplat pe 15 octombrie, acum vreo lună și ceva, cu DNA și dna Kovesi de s-au luminat așa? Tare aș vrea să știu!", întreabă Oana Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel