Oana Stancu, întrebare-cheie pentru Pavel Abraham. Înregistrări Sandu Anghel

Oana Stancu i-a adresat o întrebare-cheie lui Pavel Abraham, în direct, la emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena 3.

Potrivit jurnalistei, procurorii ar fi lansat pe surse informația că pe înregistrările lui Sandu Anghel, Mircea Băsescu declara că i-a dat 300.000 de euro lui Traian Băsescu.

"Există o informație extrem de importantă care vine dinspre Parchet. Dacă este una greșită, vă rog să mă iertați că vă forțez mâna, dar să îmi spuneți dacă este așa sau nu. Există informația că într-una dintre interceptările pe care familia lui Sandu Anghel le-a pus la dispoziția procurilor, domnul Mircea Băsescu spune că i-a dat explicit lui Traian Băsescu 300.000 euro. Este sau nu așa, domnule general? Vă rog să spuneți acest lucru", a spus Oana Stancu.

"Nu știu. Eu nu am auzit așa ceva. Eu pot să vă spun doar că procurorii sunt în posesia unor înregistrări pe care eu nu le-am văzut. Nici nu confirm, dar nici nu infirm informația, dar discuții au fost legate de aceste elemente. Nu m-aș putea pronunța la sumă. Sunt dovezi pe care nu le-am văzut. Rămâne să vedem", a fost răspunsul lui Pavel Abraham.

VEZI ȘI: Oana Stancu-Victor Ponta, replici dure. "Este insultător. Încercați să ne prostiți așa cum o face Traian Băsescu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel