Oana Stancu, Exces de putere, la Antena 3. "Sunt extrem de fericită"

Oana Stancu se întoarce la Antena 3 cu emisiunea "Exces de putere", iar prima ediție va fi difuzată vineri, 6 februarie, de la ora 21.30. Spotul video al emisiunii este de-a dreptul inedit, scrima având rolul principal.

Contactată de DC News, jurnalista a explicat de ce s-a folosit acest sport de confruntare pentru a prezenta noul sezon al emisiunii: "Ideea promo-ului este a lui Adrian (n.r. - Adrian Ursu), ca de altfel întreaga campanie de promovare, cu cele două tease-uri din ultimele două săptămâni. Adi este omul plin de inspirație când ai nevoie de el. Am făcut "Exces de putere" în acești ani împreună și vom continua tot împreună. Adrian nu este doar invitat în acest format, discut cu el toate subiectele, multe subiecte vin de la el și stabilim împreună strategia pentru emisiune".

 VEZI PROMO

Oana Stancu pornește în noul sezon "Exces de putere" cu multă încredere. "Îmi doresc ca "Exces de putere" să fie și mai bun decât a fost, avem o experiență acum, avem responsabilitatea de a nu coborî ștacheta și datoria de a nu dezamăgi", ne-a mai spus jurnalista Antena 3.

Oana Stancu a luat o pauză de la această emisiune atunci când a născut şi a avut probleme medicale.

"Anul acesta a fost anul vieții mele și sunt extrem de fericită pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu!", a conchis Oana Stancu.

VEZI ȘI: OANA STANCU, INTERVIU. Dezvăluiri impresionante despre cea mai frumoasă perioadă a vieții ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel