Oana Roman, SCANDAL cu Cătălin Măruță, după nuntă

La  două zile după nuntă, OANA ROMAN este foc şi pară pe Cătălin Măruţă, dar şi pe postul Pro TV, după ce, se pare, cineva ar fi filmat la nuntă fără acordul ei, potrivit libertatea.ro.

"Văd că Dl Măruță nu se dezminte și îmi arată că e și mincinos! Cătălin Măruță minți cu nerușinare! Nu l-am invitat pe (...) în calitate de reporter și nici pt că vroiam să rămân în relații bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne știm de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel și nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever!

Nu mai minți Măruță că minciuna are picioare scurte! Am și mesajul de la el prin care recunoaște că avea cameră profesionistă la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a făcut la cererea insistentă a voastră! Voi ați venit și mi-ați propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai să fim onești și să avem un pic de onoare!", a scris Oana Roman pe Facebook, după emisiunea lui Măruță de marți seara.

Citește și: NUNTĂ OANA ROMAN. Vezi bancuri pe seama miresei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel