O mie de lampioane tricolore pentru Regele Mihai I

Clubul Monarhiștilor Clujeni și Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei – filiala Cluj organizează evenimentul ”La Mulți Ani, Majestate!”. În data de 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, de la ora 20.00, în Piața Unirii, monarhiștii clujeni vor lansa 1.000 de lampioane tricolore, în cinstea onomasticii Majestății Sale, Regelui Mihai I al României.

"Clujenii vor avea ocazia să își manifeste într-un mod inedit și spectaculos atașamentul față de conducătorul legitim al României, Majestatea Sa, Regele Mihai I. Îi invităm pe toți clujenii să lanseze câte un lampion cu această ocazie", a spus Radu Copăceanu, vicepreședintele Clubului Monarhiștilor Clujeni.

"Lampioanele sunt un simbol al luminii și al speranței. Noi nu am renunțat niciodată la speranța că românii vor reveni la tradiția monarhică și vor restaura cea mai performantă formă de guvernământ, la care au renunțat doar sub amenințarea tancurilor sovietice", a declarat Valentin Lungu, vicepreședinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

Este pentru a doua oară când monarhiștii clujeni organizează un astfel de eveniment de onomastica Regelui Mihai I al României. Reprezentanții organizațiilor monarhiste vor să transforme acest eveniment într-o tradiție care să simbolizeze recunoștința pe care clujenii o poartă membrilor Casei Regale a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel