O fotografie cu Bobbi Kristina în sicriu, vândută unui tabloid. Vezi suma

Fotografia fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, făcută chiar înainte de înhumare, ar fi fost vândută cu 100.000 de dolari unui tabloid care ar putea-o publica zilele următoare, potrivit mai multor surse de presă americane, citate marți de 20minutes.fr.

Potrivit TMZ, familiile Brown și Houston aruncă una asupra celeilalte responsabilitatea acelei fotografii. 

Bobbi Kristina Brown, care a murit în 26 iulie, a fost înmormântată alături de mama ei, Whitney Houston, luni, într-o ceremonie funerară ce a marcat sfârşitul vieţii scurte şi tragice a unicului copil pe care l-a avut legendara cântăreaţă americană, informează Reuters.

Citește și: Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la 22 de ani

Numeroşi fani s-au adunat luni în faţa cimitirului Fairview din Westfield, New Jersey, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Bobbi Kristina Brown, decedată la vârsta de 22 de ani, în statul american Georgia, săptămâna trecută, după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă, în reşedinţa ei, în luna ianuarie.

Ţinând în mâini fotografii cu Bobbi Kristina şi Whitney Houston, care s-a născut în New Jersey, fanii au umplut până la refuz spaţiile libere din faţa baricadelor de securitate instalate de poliţie, în timp ce furgonul funerar în care se afla sicriul auriu al fiicei artistei americane a intrat pe poarta cimitirului în care Whitney Houston a fost înmormântată în urmă cu trei ani.

Ceremonia funerară a tinerei de 22 de ani, a avut loc sâmbătă, dar a fost tulburată de o reglare de conturi în familie. Discursul unei mătuși a fost întrerupt, iar alta a fost dată afară din biserică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel