O fetiță o "vede" pentru prima oară pe mama ei - VIDEO EMOȚIONANT -

Într-un video emoționant, Louise, o fetiță diagnosticată cu albinism oculocutanat de tip 1, o vede pentru prima dată pe mama ei.

Când Louise avea 2 luni, părinții ei au descoperit că suferă de albinism oculocutanat de tip 1, care se referă la lipsa pigmentării din piele, păr și ochi. Astfel, această problemă îi afectează vederea fetiței.

În aceste filmulețe, Louise poartă ochelari care par să o ajute să o vadă pe mama ei mult mai bine, deși încă nu este clar cât de bună este percepția ei.

Pe pagina de “about” de pe contul de YouTube al mamei fetiței, numit “Louise and Albinism” (n.r Louise și albinismul), femeia spune următoarele:

"Partea bună, pe lângă faptul că va trebui să își protejeze pielea, este că doar vederea îi va fi afectată. Nu vom ști cât de gravă este situația până nu va crește și ne va putea comunica modul în care vede."

Pe lângă acest video, mama Louisei, care se autointitulează "Singing Mommy" (mama cântăreață), a mai adăugat alte filmulețe în care arată modul în care interacționează cu fiica ei.

Citește și: Fotografiile care arată că Michael Jackson putea fi al

În primul video, îi cântă fiicei “Amazing Grace”, iar vocea mamei o emoționează profund pe fetiță. 

Într-un alt filmuleț, mama îi cântă  “Somewhere Over the Rainbow”.

În ciuda problemelor cu care se confruntă micuța, mama ei este optimistă.

"Optimismul este cheia. Indiferent de situație, întotdeauna poate fi mai rău. Credința mea reprezintă totul pentru mine și știu că bunul Dumnezeu ne-a ales pe noi ca, părinți ai, ei cu un motiv anume. Suntem binecuvântați și știm că ea va înflori dincolo de limitele imaginației noastre. Iubire tuturor, mama cântăreață", scrie aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel