O fetiță de 12 ani suferă de boala bătrâneții. Strigăt de ajutor

O familie din Vrancea se chinuie cu disperare să-şi menţină unul dintre copii în viaţă. Fetiţa de 12 ani a primit un diagnostic crunt. Suferă de boala bătrâneţii. Părinţii îşi rup de la gură pentru tratamentul fetei, iar traiul este din ce în ce mai greu.

Andreea este fetiţă isteaţă, cu ochi albaştri şi cu multe vise. Din păcate soarta a fost crudă cu ea. În urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu artrită cronică juvenilă numită şi boala bătrâneţii. Mîinile şi picioarele îi obosesc extrem de repede, de aceea doar priveşte de pe margine cum se joacă alţi copii.

Andreea cântăreşte doar 12 kilograme, pe jumătate greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă. Părinţii muncesc pe brânci pentru a câştiga banii necesari tratametelor Andreei, dar venitul de 1.200 de lei este prea mic pentru nevoile medicale ale fetiţei. Fraţii ei de 7 şi 16 ani o ajută cu tot ce pot.

În Mirceştii Noi din Vrancea toată lumera cunoaşte povestea tristă a Andreei.

Împrumutată la bănci şi la rude, mama cere în disperare ajutor pentru sănătatea fiicei ei. "Aş face orice să văd copilul fericit şi bucuros, să nu mai sufere. Oameni cu suflet care au şi ei copii şi voinţa de a putea să ne ajute...", a spus mama Andreei, la România TV. Andreea este elevă în clasa a cincea, iar visul său este să devină medic.

Cine doreşte să contribuie cu cât de puţin, astfel încât Andreei să îi fie alinate suferinţele, o poate contacta pe mama fetiţei la numărul de telefon 0761.141.853 sau poate depune orice sumă de bani în contul deschis pe numele ei, Niculina Ghilea, la BRD Sucursala Focșani, în lei: RO 97 BRDE 400 SV 2121 6804 000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel