O cunoscuta cântăreață de la noi, "victima" atacurilor teroriste! A pățit ASTA chiar înainte de concert

Pe 2 decembrie, Bruxelles trebuia sa fie gazda unui eveniment de mare amploare dedicat romanilor de acolo, însă, acesta a fost anulat

Au trecut mai bine de zece zile de cand Europa a fost zguduita din temelii, peste 130 de parizieni pierzandu-si viata in atentatul terorist din capitala Frantei, iar mai bine de 300 fiind grav raniti. Dupa acea noapte sumbra, cele mai multe state europene au declarat stare de alerta nationala, intarind sistemul de securitate.

In Belgia, insa, lucrurile sunt mai complicate ca oricand. Imediat dupa atacul din Paris, Bruxelles, a anuntat gradul maxim de alerta (4), iar intreaga tara 3, insa, toata lumea se astepta ca acestea sa fie inlaturate la un moment dat.

Pe 2 decembrie, Capitala trebuia sa fie gazda unui eveniment de mare amploare dedicat romanilor de acolo, insa, acesta a fost anulat din cauza intregii situatii.

Soprana Ianna Novac si cei trei tenori ai trupei Distinto au fost anuntati ca nu vor mai concerta, urmand ca recitalul sa aiba loc cel mai probabil in Ianuarie anul viitor, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

"Totul era stabilit si ne doream foarte mult sa cantam in fata romanilor stabiliti acolo, insa, nu s-a mai putut. Noi am tinut legatura in permanenta cu organizatorii si ne-au comunicat ca, pentru binele tuturor, trebuie sa ia aceasta decizie. Nivelul de alerta terorista este foarte mare, iar apele nu se linistesc deloc, din cate se pare. Chiar daca am fi avut paza tot timpul, tot nu era sigur deloc. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost destul de frica la gandul ca plecam in conditiile astea, parca nu am simtit niciodata asta. Plus ca aici vorbim de toti oamenii care veneau sa ne vada, printre care si multe oficialitati. Organizatorii au preferat sa nu expuna pe nimeni, iar noi am fost de acord, ni s-a parut normal sa reprogramam in conditiile astea", a povestit Ianna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel