O crimă șochează Suedia! Angajată a unui centru pentru refugiați, ucisă

O tânără care lucra într-un centru pentru refugiați din Suedia a fost înjunghiată mortal, un minor de doar 15 ani fiind principalul suspecat.

Cazul survine în ziua în care poliţia naţională a cerut guvernului să angajeze 4.100 de ofiţeri suplimentari, necesari, în opinia sa, pentru a combate ameninţarea teroristă, a-i escorta la frontieră pe cei expulzaţi şi a asigura ordinea în centrele pentru refugiaţi.

Victima este Alexandra Mezher, o tânără de 22 de ani, înjunghiată în cursul dimineţii în timpul serviciului la centrul Mölndal din apropiere de Göteborg (sud-vest). Ea a murit la spital unde a fost transportată, din cauza rănilor.

Anchetatorii au identificat ca suspect un tânăr din acest centru destinat adolescenţilor între 14 şi 17 ani, însă au refuzat să îi dezvăluie identitatea sau naţionalitatea.

"Acest tip de intervenţie devine tot mai frecvent. Ne confruntăm cu tot mai multe incidente ca acesta", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, Thomas Fuxborg.

Potrivit directorului poliţiei naţionale Dan Eliasson, numărul neaşteptat de mare de solicitanţi de azil (163.000 în 2015, la o populaţie de 9,8 milioane de locuitori) a pus sub presiune forţele de ordine în întreaga ţară.

Familia tinerei dă vina pe politicieni

"Nu a fost doar fiica mea, ci era îngerul meu. Era o persoană corectă, era prietena mea", a declarat mama fetei.

"Era o persoană care voia să facă bine. A fost omorâtă în timp ce își făcea treaba. Politicienii sunt vinovați", a declarat un văr de-al victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel