O companie aeriană și-a anunțat intrarea în România

Compania aeriană poloneză Eurolot va lansa, începând cu 27 octombrie, zboruri de la Cluj-Napoca spre Varşovia, cu o frecvenţă de şase curse pe săptămână, transmite Mediafax.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, joi, că de la Varşovia, pasagerii pot beneficia şi de conexiunile oferite de compania aeriană de stat poloneză LOT, precizează zf.ro.

"Vom introduce din 27 octombrie primul zbor regulat spre Polonia, de la Cluj-Napoca spre Varşovia. Sunt curse ale companiei Eurolot cu o frecvenţă de şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă. De la Varşovia se oferă conexiuni spre destinaţiile oferite în parteneriat de compania de stat poloneză LOT. Discuţiile cu Eurolot au durat foarte mult, dar s-au finalizat cu succes, iar acest lucru aduce numai beneficii pentru aeroportul clujean, privind creşterea numărului de pasageri, dar şi pentru dezvoltarea economică a judeţului Cluj", a spus Ciceo.

Citește și: Compania Fly România şi-a cerut insolvența

Eurolot, fost subsidiară a companiei aeriene de stat poloneze LOT, este deţinută în prezent în proporţie de 61 la sută de Trezoreria de Stat a Poloniei, iar flota companiei dispune de 17 aeronave de tip Bombardier Q400, Embraer 175 şi Airbus A320.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel