O alianță surpriză face legea în fieful lui Ponta. Șeful PPDD Gorj, executat de la centru

radioomega.ro
radioomega.ro

PSD a rămas pe dinafara la Gorj, acolo unde PNL, PDL și PPDD au făcut majoritate în Consiliul Județean condus de social-democratul Ion Călinoiu. Ca urmare a alianței cu cele două partide de dreapta, conducerea PPDD Gorj a fost decapitată de la nivelul conducerii centrale.

Senatorul PNL Dian Popescu a declarat, vineri seară, la B1 Tv, că în ședința de Consiliu de astăzi majoritatea PNL-PDL-PPDD a respins toate proiectele șefului CJ Ion Călinoiu.

Totodată, conducerea centrală PPDD a decis dizolvarea Biroului Permanent Județean Gorj, după ce PPDD a obținut în Gorj funcția de vicepreședinte al CJ, înlocuind un membru PSD. Astfel, Niculina Mocioi a fost schimbată cu Diana Voiculescu, o apropiată a lui Dan Diaconescu.

Dian Popescu a explicat că schimbarea a fost ordonată printr-un email de către conducerea centrală a PPDD.

"Conducerea centrală a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) a luat decizia, vineri, 13 iunie 2014, de dizolvare a Biroului Permanent Judeţean Gorj şi numirea ca preşedinte interimar a doamnei Diana Voiculescu, prim-vicepreşedinte PP-DD, care o înlocuieşte din funcţie pe Niculina Mocioi. Măsura a venit la câteva ore după ce PP-DD a obţinut în Gorj funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, înlocuind un membru PSD, un succes important al organizaţiei, care a fost posibil printr-o înţelegere cu alianţa de dreapta PDL-PNL", arată deputatul Niculina Mocioi.

"Schimbarea majorităţii într-un consiliu judeţean este un act democratic, pe care Ion Călinoiu şi colegii săi din PSD nu îl pot înţelege. Îmi doresc ca majoritatea constituită astăzi, care este în favoarea judeţului Gorj, dar şi a PP-DD, să reziste. Dacă nu, rămân cu satisfacţia că gorjenii au înţeles că o schimbare se poate produce şi în Gorj, poate nu acum, dar în mod sigur în 2016", a spus Niculina Mocioi.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel