Nutriționist, avertisment dur: Nu mai beți lapte de vacă

Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu avertizează că laptele de vacă provoacă boli, unele chiar fatale. Alimentaţia este răspunzătoare de mai mult de jumătate din bolile cronice. Majoritatea acestor boli, însă , depind de fiecare persoană, prin stilul de nutriţie pe care îl adoptă.

"Laptele nu e bun pentru că cel care ne-a creat a gândit și a hotărât că pentru om laptele cel mai bun să fie laptele de mamă. După cum pentru vițel cel mai bun este laptele de vacă și pentru ied laptele de capră. În momentul în care noi încurcăm borcanele vor fi consecințe. Pe de altă parte, fiind alt gen, organismul nu-l recunoaște și va face anticorpi contra lui.

La oameni poate să apară diabetul zaharat de tip 1 care poate fi chiar fatal, pot să apară boli autoimune și având în vedere că laptele crește masa musculară, cresc și toate organelle. În aceste condiții, dacă există o tumoare poate să o crească și pe aceea.

[citeste si]

De asemenea, laptele este un aliment care inflamează organismul uman și care predispune la boli, la indigestie, la cancer. A venit momentul să deschidem ochii și să spunem că laptele, cum a spus și Universitatea Harvard, este un aliment care dăunează omului.

Putem înlocui laptele de vacă cu laptele de soia, și dacă vrem brânză luăm lapte de soia punem două lămâi și apare tofu și avem o brânză excelentă. Dacă brânza este mai concentrată de 7, 8 ori decât laptele înseamnă că brânza este de șapte ori mai dăunătoare decât laptele și dacă mănânc brânză e ca și cum am bea patru, cinci pahare de lapte", spune Virgil Stroescu pentru dcnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel