PNL: Cine intră în joc pentru o candidatură la primăriile din Bucureşti

Un număr de 24 de liberali, între care Eugen Nicolăescu, Răzvan Sava, Alexandru Nazare şi Honorius Prigoană, şi-au anunţat până luni intenţia de a se înscrie în cursa internă de partid în vederea desemnării drept candidaţi ai PNL la primăriile de sector şi la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Printre cei care au în vedere o candidatură la şefia unei primării de sector se regăsesc actuali şi foşti parlamentari, consilieri locali, persoane provenite din mediu privat sau din instituţii ale statului.

Potrivit unor surse liberale, la sectorul 1 şi-au exprimat intenţia de a candida Diana Tuşa, Victor Picu, Alexandru Nazare, Florin Alexandru Dumitrescu.

La sectorul 2 alţi patru liberali intenţionează să devină candidaţi ai partidului la alegerile locale din luna iunie: Dan Cristian Popescu, Ioana Gela Lăzăroiu, Richard Radu şi Adrian Neacşu.

Cât priveşte sectorul 3, PNL ar urma să decidă în forurile statutare candidatul la primărie dintre următorii liberali: Cristian Tudorache, Bogdan Jansen, Eugen Nicolăescu, Inocenţiu Voinea şi Adrian Fătu.

Liberalii care şi-au exprimat intenţia de a candida la funcţia de primar al sectorului 4 sunt: Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Prigoană şi Răzvan Sava.

În cursa pentru o candidatură liberală la funcţia de edil al sectorului 5 intenţionează să candideze: Ovidiu Raeţchi, Dan Croitoru, Virgil Bălăceanu, Răzvan Giurcă.

La sectorul 6 există exprimate două intenţii de candidatură: Răzvan Mironescu şi Danil Tulugea. În privinţa intenţiei de candidatură la funcţia de primar general al Capitalei din partea liberalilor, până în prezent, singura candidatură care a şi primit o validare la nivelul organizaţiei de Bucureşti a PNL este cea a europarlamentarului Cristian Buşoi.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat cu o săptămână în urmă, într-o conferinţă de presă, că liberalii care şi-au anunţat intenţia de a candida la primăriile din Capitală trebuie să elaboreze de urgenţă planuri de creştere a notorietăţii şi a încrederii. El adăuga că membrii PNL Bucureşti mai pot să îşi anunţe intenţia de a candida până la 1 februarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel