Număr record de participanți anul acesta, la Campina Open MTB – Race for Autism. 29.068 lei strânși pentru copiii cu autism din Prahova

Sâmbătă, 6 septembrie, pe dealuri prahovene, a avut loc cea de 3-a ediție a întrecerii de ciclism montan Câmpina Open MTB – Race for Autism. 550 de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 65 de ani s-au aliniat anul acesta la START și au pedalat pentru cauza autismului, pe cele 3 trasee off road pregătite de organizatori.

Sâmbătă, 6 septembrie, pe dealuri prahovene, a avut loc cea de 3-a ediție a întrecerii de ciclism montan Câmpina Open MTB – Race for Autism. 550 de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 65 de ani s-au aliniat anul acesta la START și au pedalat pentru cauza autismului, pe cele 3 trasee off road pregătite de organizatori.

A fost cea mai numeroasă participare la competiție, de până acum, iar categoriile Copii și Family au fost, de asemenea, substanțial reprezentate de competitori plini de energie.

29.068 lei s-au strâns la această ediție, din taxele de participare și din donații. Ca în fiecare an, suma va fi folosită pentru un proiect dedicat copiilor cu autism din județul Prahova. 

La întrecere s-au înscris on-line 598 competitori (sportivi licențiați, amatori și copii) iar în cursă au intrat 550, dintre care 37 copii și 31 concurenți la categoria Family. Start-ul a fost dat la orele stabilite iar evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă de entuziasm și fair-play molipsitoare. Pe lângă echipele unor cluburi sportive cu notorietate (BikeXpert, Felt, Giant) ediția din acest an s-a bucurat de prezența la start a echipei Catena, formată din peste 140 de cicliști pasionați și inimoși.

Satisfacția organizatorilor este cu atât mai mare cu cât, de la an la an, Câmpina Open MTB se se bucură de entuziasmul și aprecierile competitorilor care devin, astfel, unii dintre cei mai valorosi promoteri ai evenimentului. “Locul 1 General/Elite la Campina Open MTB, pe un traseu foarte frumos, aici în patria mea.” – a postat sportiva Irina Dumitru, de la echipa BikeXpert, pe pagina personală de Facebook.

„Nota 10! Atât!”; “Cel mai prietenos concurs, atmosferă câmpenească pe Muscel, mâncare, băutură din plin și înghețată mâncată în cantități record!”; „Bravo, domnilor! Nota 10-plus pentru organizare, marcaj, traseu, număr de voluntari prezenți pe traseu. Câmpina MTB ar trebui să intre în circuitul oricărui rider care dorește să își depășească limitele!” – sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de participanți pe pagina de Facebook a competiției https://www.facebook.com/CampinaOpenMtb.

Ca în fiecare an, organizatorii întrecerii – Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, s-au bucurat de suportul partenerilor Primăria Municipiului Câmpina și Primăria Comunei Cornu, Regia Națională a Pădurilor Romsilva și BibChip, precum și de susținerea generoasă a sponsorilor.

“Ne bucurăm că numărul susținătorilor crește, an de an, ajutându-ne să facem din Câmpina Open MTB – Race for Autism un eveniment de succes, în sprijinul copiilor cu autism.” – declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.

Câmpina Open MTB – Race for Autism rămâne o competiție sportivă organizată prin voluntariat și cu suport din partea sponsorilor, competiție care sprijină, an de an, o cauză socială. Nimic din tot ce înseamnă Câmpina MTB nu ar exista fără susținerea și dedicarea celor peste 100 de voluntari .

Mulțumim sponsorilor noștri tradiționali dar și sponsorilor noi care au susținut în acest an competiția.

OMV Petrom ne-a asigurat și anul acesta fondul de premiere dar și voluntari, Lemet a asigurat podiumul și a finanțat tricourile iar Himalaya Adventure, Decathlon, Diverta, Logitech, H2O, Regenovex, Edenland Park, Harbuz.ro, Rexona&SportGuru și publicația Decât o Revistă au asiguratproduse și vouchere pentru premiere. Shimano a oferit bicicleta IDEAL, pentru tombolă dar și asistența tehnică, Hochland și Mega Image ne-au ajutat cu pasta party pentru concurenți, Vin’ La Domenii aoferit baia de șampanie de pe podium, Isostar și Rawmazing ne-au energizat iar Bergenbier, Aqua Carpatica și Algida au asigurat hidratare din belșug. Johnson – A Family Company a oferit spray anti-insecte, “Regina Maria” - Rețeaua privată de sănătate a asigurat asistența medicală și primul ajutor, Outdoor&Bike a oferit asistență tehnică, Happy People – The PR&Events Agency s-a ocupat de grafică și promovare, Biblioteca Națională a României ne-a oferit suport la distribuirea kit-urilor, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a ajutat la transport, iar FilSam Câmpina a oferit voluntarilorsandwich-uri delicioase. Tuturor le mulțumim pentru încredere și pentru sprijinul acordat.

Și, nu în ultimul rând, le mulțumim partenerilor media: Ciclism.ro, Mbike, Bike Events, Free Rider, DirtBike, 2rism.ro, Ce să vezi.ro, CampinaPh.ro, PH Alert, Info Câmpina, ziarul Oglinda, Bicla.ro, Hai cu Bicla, pentru că au dus mesajul nostru către toți cei interesați” – Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel