NU e păcăleală de 1 aprilie! Sâmbătă se plantează o nouă pădure

Peste 200 de voluntari sunt așteptați sâmbătă la împăduriri în Ariceştii Rahtivani.

Primăvara aceasta, Asociația Pădurea Copiilor aduce frumusețea codrilor de altădată în comuna Ariceştii Rahtivani, aflată la 14 de km de Ploiești.

În martie și aprilie, puieți de ulm, frasin, sălcioară, stejar și mojdrean vor fi sădiți de prieteni ai pădurii pe un teren public oferit de Primăria comunei Ariceştii Rahtivani.

Pe 1 aprilie 200 de voluntari din mediul corporate, dar și elevi, studenți și oameni care s-au înscris individual vor lua cu asalt noua locație de împădurit și vor planta aproximativ 4.000 de puieți pe un hectar, îndrumați de echipa Pădurea Copiilor.

[citeste si]

Pădurea Copiilor invită ploieștenii care vor să contribuie la înfiițarea pădurii de lânga localitatea lor să participe la plantarea de pe 8 aprilie

Sesiunile de plantare au început pe 18 martie, cu 135 de voluntari, printre care s-au aflat elevii de la Școala din Ariceștii Rahtivani și primarul comunei, domnul Alexandru Cristea. Alți 120 de voluntari s-au implicat la plantările de pe 25 martie. În total, aproape 4.000 de vlăstari au prins rădăcini până acum.

Numeroase companii și ambasadori au rezistat și s-au dedicat cauzei pentru care luptă Asociația Pădurea Copiilor, pentru a face posibil ca în 2017 încă 21 de hectare să redevină verzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel