Nou selecționer pentru echipa națională. Anunțul lui Răzvan Burleanu

burleanu
burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă la casa Fotbalului, ce se va întâmpla cu echipa națională a României, după ce a rămas fără selecționerul Victor Pițurcă. 

Răzvan Burleanu a precizat că până la sfârșitul săptămânii viitoare echipa națională va avea un nou selecționer.

Iată ce a spus Răzvan Burleanu, în conferința de presă, potrivit prosport.ro

"S-a modificat contractul lui Piţurcă din noiembrie 2016 până în noiembrie 2015 şi am introdus o clauză conform căreia niciuna dintre părţi nu trebuie să plătească despăgubiri dacă se întrerupe relaţia contractuală până la finalul acestui an. Ne-am asumat acest angajament pentru a nu avea o atmosferă contraproductivă în interiorul echipei naţionale, aceasta decizie fiind luată înainte de dubla cu Ungaria şi Finlanda. Domnul Victor Piţurcă şi-a dorit foarte mult să plece. Nu am avut pârghiile necesare să-l facem să rămână, ştiu că îşi dorea foarte mult să plece. Nu mai aveam niciun interes să încercăm să-l ţinem cu forţa.

Viitorul antrenor va fi unul român. Până la finalul săptămânii viitoare va avea loc prezentarea noului antrenor. În momentul de faţă de interesează un antrenor care a avut rezultate deosebite în fotbalul românesc şi în cel internaţional. Toţi antrenorii români sunt sub contract, vi-l vom prezenta săptămâna viitoare. Viitorul antrenor nu va avea clauză de reziliere. Am discutat şi cu domnul Piţurcă despre viitorul selecţioner, ne-a dat şi un nume. Nu cred că viitorul antrenor al echipei naţionale trebuie să trimită un CV la FRF, îl cunoaştem cu toţii şi avem încredere în capacităţile lui. Avem câteva limite în ceea ce priveşte partea financiară, contractul noului selecţioner nu va mai fi făcut public. Pentru alegerea noului selecţioner m-am consultat cu mai mulţi specialişti, dar şi cu jucătorii echipei naţionale". 

PIȚURCĂ PLEACĂ DE LA NAȚIONALĂ. Mircea Sandu îl atacă pe Burleanu

Victor Piţurcă a plecat de la echipa naţională pentru a antrena pe Al Ittihad Jeddah. Selecționerul va pleca în Arabia Saudită împreună cu tot staff-ul pe care îl are în prezent la prima reprezentativă, pentru a-i antrena pe jucătorii echipei Al Ittihad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel