Norica Nicolai, despre intenția lui Crin Antonescu: N-am crezut...

Vicepreședintele PNL, Norica Nicolai, a comentat, sâmbătă seară, în emisiunea "Dincolo de Ştiri" de la Antena 3, disponibilitatea manifestată de către Crin Antonescu de a intra în cursa pentru Cotroceni.

Întrebată de către Cristina Țopescu, gazda emisiunii "Dincolo de Știri", dacă anunțul lui Crin Antonescu privind intenția de a reveni în cursa prezidențială a fost o mișcare previzibilă sau o răsturnare de situație, Norica Nicolai a declarat: "Pentru mine n-a fost previzibilă, pentru că am crezut că acest Congres este unul al deciziilor majore. El a fost generat de demisia d-lui Antonescu din funcția de președinte și de declarația fermă că va renunța la candidatura pentru prezidențiale. N-am crezut că suntem iarăși în ipostaza aceea veche și celebră «Demisonez în 5 minute, dar revin în câteva zile». De ce a trebuit să pună partidul în această situație de a avea un cogres pe temele majore, care reprezenta fuziunea și afilierea internațională a partidului, și acum am văzut o încercare de revenire la o candidatură pentru președinție. Dl Iohannis a avut o reacție foarte civilizată și cred că nu a știut despre această intenție și a trimis foarte elegant intenția la forul care este decisiv în astfel de chestiuni, la Delegația Permanentă", a susținut europarlamentarul.

Citește și Norica Nicolai: Nu fuziunii. Nu mai accept golănii.

De asemena, Norica Nicolai este convinsă că anunțul lui Crin Antonescu a constituit o surpriză și pentru liderul nou ales al PNL, Klaus Iohannis.

"Sunt convinsă că dl. Iohannis n-a jucat surprinderea. În România, scenele și scenariile au făcut carieră în ultimi 10 ani, totuși mai există oameni care sunt dincolo de scene și scenarii și dl Iohannis a fost în această situație. Dar decizia d-lui Iohannis a fost una fermă și corectă și Delegația Permanentă va tranșa foarte repede", a adăugat liderul liberal, care a ținut să explice și de ce anunțul de astăzi al fostului președinte al PNL nu i-a provocat un șoc.

"Surpriza foarte mare pentru mine a fost intenția d-lui Antonescu de a nu mai candida la Președinție. Încercarea de revenire nu mai este o surpriză, pentru că dovedește o incoerență greu de explicat", a conchis Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel