Nicușor Dan vorbește despre venirea lui Cioloș în USR

Nicuşor Dan a declarat, joi seara, că a existat o mare simpatie în partid faţă de Dacian Cioloş, care nu a venit în spaţiul public pentru a-şi expune intenţia referitoare la viziunea sa politică, şi că, dacă se va decide în direcţia fostului premier, majoritatea din USR va decide.

'Majoritatea are tot timpul dreptate. În cazul în care colegii din USR doresc asta (venirea lui Dacian Cioloş n.r.), înseamnă că ei au dreptate. A existat într-adevăr o mare simpatie pentru Dacian Cioloş, care nu s-a topit (...) În relaţia asta nu a contat foarte mult USR, a contat Dacian Cioloş, în sensul că dacă el voia să vină în USR, trebuia să vină să spună că 'ader la principiile şi la modul în care funcţionează acest partid', cu riscul ca el să rămână mic o perioadă de timp, asta era o opţiune, şi alta, 'eu vreau să unific dreapta ca să câştigăm alegerile din 2020'. El nu a venit în spaţiul public să tranşeze răspunsul la întrebarea aceasta', a spus Nicuşor Dan la TVR.

El a arătat că nu i-a lansat o invitaţie lui Dacian Cioloş pentru a intra în rândurile USR, dar nici nu a fost o unanimitate în USR pe tema respectivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel