Nicu Alifantis, reacție vehementă: Are o problemă cu mine

Nicu Alifantis a făcut mai multe clarificări după o știre care a apărut în ziarul Libertatea.

După ce autoarea articolului a scris că Nicu Alifantis și-a anulat spectacolul din Brăila din lipsă de plătitori, marele artist a transmis un mesaj.

Iată mesajul lui Nicu Alifantis:

"VĂ ROG CITIȚI POSTAREA!!!

Constat că în ultima vreme, cotidianul „Libertatea" are o problemă cu mine. Ok, foarte bine!

M-am cam săturat de răutățile gratuite ale unora. De obicei nu comentez, dar de data aceasta sunt nevoit a da câteva explicații ca să se înțeleagă exact despre ce e vorba. Nu de alta, dar urmează o serie de spectacole (mâine, 27 martie la Cahul-Republica Moldova, 28 martie la Galați, care-i sold out din 5 martie, 31 martie la Ploiești si 1 aprilie la Iași), iar organizatorii mă sună și mă-ntreabă dacă totul e ok, dacă sunt sănătos, dacă trupa e completă... DA, dragă „Libertatea", DA, SUNT SĂNĂTOS, în ciuda voastră, iar din FRAGILEBAND NU LIPSEȘTE NIMENI!!!

Revin:

1. Într-adevăr concertul de astăzi de la Brăila l-am anulat.
2. Motivul real al anulări este faptul că biletele vândute nu acopereau cheltuielile acestei deplasări.
3. Co-organizator al spectacolului de la Brăila a fost Teatrul „Maria Filotti", iar încasările urmau a fi distribuite 85% Alifantis&FragileBand / 15% Teatrul.
4. 112 bilete vândute x 50 lei/bilet înseamnă 5600 lei. Dacă scădem 44% impozitele către stat rămân 3136 lei din care scădem chiria sălii 1693,6 lei rămân 1442,4 lei. Împărțită această sumă între mine și teatru înseamnă 1226,04 lei Alifantis&FragileBand și 216 lei teatru.
5. Când am spus că încasările nu acoperă cheltuielile nu am glumit. Cu 1226 lei ar fi trebuit să plătesc 4 camere duble la hotel pentru o noapte, combustibilul pentru 2 microbuze pe ruta București – Brăila, onorariile artiștilor 5 la număr, și echipa tehnică 3 persoane. Dă și-mparte!...
6. În această situație, Teatrul din Brăila, în calitate de co-organizator, a ales varianta în care să facă publică o știre cum că mi-ar lipsi un om din trupă, făcându-mi cu asta foarte mult rău, lucru pentru care le mulțumesc, în loc să promoveze cum ar fi trebuit acest spectacol!!! Poate că n-ar fi fost rău să învețe de la Teatrul Muzical „N.Leonard" Galați, cum se vinde un spectacol! Galațiul e Sold Out din 5 martie!!!

Ei și-n toată telenovela asta, „Libertatea", respectiv Magda Dragu, nu-l sună pe prostu' de Alifantis, preferă să scrie ce-i trece prin capșorul ei!

Pentru cine a avut răbdarea să citească cele de mai sus, mii de mulțumiri!
Trăiască libertatea presei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel