Nicoleta Cîrjan, mesaj despre Nicholas Medforth-Mills: Să mă ierte

Fosta iubită a lui Nicholas Medforth-Mills, Nicoleta Cîrjan, a explicat ce vrea de la tatăl fetiței sale.

Reacția vine după ce fostul principe a spus că i-a cerut Nicoletei Cîrjan, mama presupusei sale fiice, să meargă la Insitutul de Medicină Legală „Mina Minovici", pentru a face un test de paternitate. Potrivit acestuia, mama copilului nu a dat curs solicitării.

"Mi-am asumat de la început că voi fi mamă singură și mă mândresc cu acest statut.

Ce îmi doresc de la tatăl fetiței mele este să fie prezent emoțional în viața ei. Să facă eforturi să se conecteze cu ea, să o sune, să o viziteze, să știe cum îi cheamă pe prietenii ei, să știe ce cadouri să-i cumpere de Crăciun, să o ducă în excursii, să îi povestească cum sunt băieții, să îi spună că o iubește și că nu e vina ei că mama și tata nu sunt un cuplu, să aibă secretele lor, să îi fie sprijin atunci când nu se înțelege cu mami, să mă respecte și să colaboreze cu mine pentru a o educa în spiritul dreptății, al adevărului și al iubirii față de animale, natură și oameni.

[citeste si]

Eu nu am nevoie (și sunt destul de sigură că nici ea) de numele lui, de statut, moșteniri, influențe si bani. Eu îi voi oferi suficient din aceste puncte de vedere. Asta a fost poziția mea nestrămutată încă de la început. Nu l-am presat niciodată cu nimic, nu i-am cerut bani și beneficii, am cerut doar să ne înțelegem omenește de dragul fetiței.

Știu pe propria piele că un copil venit pe nepregătite îți dă lumea peste cap, de aceea am spus că voi avea răbdare, oricât va fi nevoie, ca tatal să mă ierte fiindcă nu am vrut să omor copilul și să înceapă să se îndrepte spre el cu dragoste și atenție.

Acesta este motivul pentru care nu am făcut nicio declarație publică despre identitatea lui (până să fiu strânsă cu ușa) și nu am început nicio acțiune în instanță. Acest lucru din urmă poate că nu îl voi face niciodată.

Dacă tatăl ar fi bine intenționat, atunci el ar colabora cu mama, în primul rând pentru ca orice nelămurire legată de gene să fie înlăturată. Nu ar impune proceduri, nu ar pune termene limită și nu ar refuza să realizeze testul în două locuri diferite. O informație pe care nici măcar o televiziune nu a sesizat-o este că nu doar IML București este acreditat, așa cum afirmă el în comunicatul de presă, ci și IML-urile din Cluj, Timișoara, Tîrgu Mureș, Craiova, Iași, plus clinici din sistemul privat. Dacă poate cineva să îmi dea acel Argument pentru care el insistă obsesiv cu realizarea testului într-un singur loc ales de el, atunci eu mă declar paranoică și îmi accept condiția.

Însă, când de un an de zile tatăl nu vorbește cu mama, nu are nicio întrebare despre copil, comunică doar prin avocatul lui Becali, apoi alege să amenințe mama cu procese de calomnie, ca în final să iasă public cu declarații care trunchiază adevărul, menite să defăimeze mama, atunci logica mea spune că singura lui intenție este să își spele imaginea, nu să facă ceea ce e corect.

Dacă tatăl nu vrea să fie cu inima alături de noi, atunci poate prea bine să rămână la stadiul de liniuță.

Așadar, domnului care a ales să mă denigreze gratuit în public, îi doresc să pășească mai departe în viață și în societatea românească cu imaginea lui proaspăt curățată, iar pe mine să mă lase în pace, așa cum îl las și eu pe el.
Eu nu am de demonstrat în public lucruri despre viața mea personală și urăsc că m-a pus în poziția în care trebuie să o fac. Am de luptat pentru cauze comune care sunt cu adevărat importante și de interes public.
Dacă tatăl își va reconsidera vreodată poziția și atitudinea, indiferent cât de mult rău mi-a făcut până atunci, ușa casei în care locuiește fiica mea va fi întotdeauna deschisă pentru el", a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel