Nicolae Robu vrea să-i dea jos pe ”nespălații” din autobuze! Ești pro sau contra inițiativei?

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a propus o măsură controversată prin care încearcă să asigure cetățenilor condiții decente de călătorie în mijloacele de transport în comun.

Ca în mai toate orașele mari, timișorenii care circulă cu transportul în comun se confruntă des cu situații neplăcute provocate de persoane care nu sunt tocmai prietene cu apa și săpunul.

Primarul Nicolae Robu propune ca ”nespălații și neîngrijiții” să fie identificați cu ajutorul unor camere video și să fie dați jos din mijloacele de transport în comun cu ajutorul Poliției Transportului.

”Vor fi identificate persoanele și vor putea fi sancționate. Altfel, chiar dacă am creat Poliția Transportului în Comun, și inițiativa s-a dovedit foarte bună, pentru că un progres s-a obținut, această Poliție are un număr restrâns de oameni, care nu pot fi omniprezenți. Ei nu au cum să fie în permanență în toate mijloacele de transport în comun, să-i prindă pe răufăcători, pe hoți, dar și pe cei care n-au nicio treabă decât să se plimbe cu mijloacele de transport în comun nespălați și neîngrijiți, poluând aceste mijloace de transport în comun”, a declarat Nicolae Robu, citat de site-ul debanat.ro.

Primarul a adăugat că, odată cu montarea camerelor video, lucrurile vor fi mult mai simple: ”Când vom avea aceste camere video, vor putea fi identificați și echipajul de poliție se va duce țintă, dirijat din camera de monitorizare acolo unde sunt probleme”.

Vezi și: Nicolae Robu, primar Timișoara, vrea TAXĂ PE PARAGINĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel