Nicolae Robu, sondaj uluitor pe Facebook. Deputat PSD: "Derapaje aberante și provocatoare"

Foto: Facebook Nicolae Robu
Foto: Facebook Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lansat un sondaj șocant pe Facebook cu 68 de întrebări. Este un nou război al primarului cu presa. Sondajul se numește: "Aveți încredere în primarul Robu? Dar în presa timișoreană?". Deputatul PSD, Cătălin Tiuch, a tras un semnal de alarmă în Parlamentul României. 

"Dragi prieteni, stimaţi neprieteni,

V-am prezentat, în timp, pe această pagină, atât viziunea mea, ca Primar, asupra dezvoltării oraşului, cât şi portofoliul de proiecte conex şi stadiul diverselor proiecte din portofoliu, atât al celor aflate în derulare încă doar la nivelul etapelor lor preliminare (elaborare studii de prefezabilitate, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, documentaţii cu detalii de execuţie, respectiv atribuire lucrări spre execuție prin licitație), cât și al celor aflate în implementare efectivă. V-am făcut cunoscute, recent, zece dintre marile finalizări care vor avea loc în următoarele săptămâni, respectiv luni. Dincolo, însă, de ce v-am comunicat eu, dv. aţi putut vedea cu proprii ochi ce s-a întâmplat în oraş în aceşti 2 ani şi 10 luni de mandat al meu. V-aş fi recunoscător dacă mi-aţi face cunoscută percepţia dv. asupra persoanei mele înainte de a fi devenit Primar, respectiv asupra prestaţiei mele ca Primar. De asemenea, v-aș fi recunoscător dacă mi-aţi face cunoscute părerile dv. asupra mass mediei timişorene şi, într-o mică măsură, chiar naţionale. Răspundeți, așadar, întrebărilor sondajului" este mesajul lui Nicolae Robu, care însoțește sondajul.

Sondajul a fost demarat în 18 aprilie, iar joi, Nicolae Robu a revenit cu un mesaj pe Facebook:  

(w670)

"Atacul la libertatea presei capătă forme îngrijorătoare la Timișoara, orașul în care au murit oameni pentru cuvântul liber. Primarul Nicolae Robu a lansat, pe Facebook un controversat sondaj de opinie prin care dorește să măsoare credibilitatea sa, comparativ cu cea a tuturor publicațiilor locale și regionale. Având în vedere faptul că asemenea cercetări prin intermediul Facebook nu au nicio relevanță sociologică, ci sunt simple exerciții de imagine, tot demersul primarului penelist Robu este de fapt un atac direct orientat spre presa timișoreană. În ce alt oraș din România, un primar își permite să realizeze asemenea anchete on-line?", a spus deputatul PSD, Cătălin Tiuch, în Parlament, potrivit pressalert.ro

"Derapaje aberante și provocatoare"

Deputatul PSD a atras atenția că "Indiferent de calitatea actului jurnalistic, de orientarea unei publicații sau de alte considerente mai mult sau mai puțin obiective, consider că nu e treaba politicienilor și a partidelor politice să exercite presiuni asupra presei, care are mecanismele interioare pentru a-și regla activitatea. În calitate de deputat de Timiș, dar mai ales de cetățean timișorean, condamn cu fermitate demersul primarului penelist și le cer parlamentarilor liberali de Timiș să ia atitudine față de derapajele aberante și provocatoare ale lui Nicolae Robu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel