Nicolae Manea a aruncat cu o targă după arbitru

08 OCT, 2012 / 10:59
Salveaza PDF Print Comentarii 4 accesari
manea
manea

Nicolae Manea, antrenorul echipei Gloria Bistriţa, şi-a ieşit din minţi după ce a fost trimis în tribune de arbitrul Marius Bocăneală şi a aruncat cu o targă după acesta.

Incidentul a avut loc în timpul meciului dintre Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu, încheiat cu scorul de 1-3. Antrenorul gazdelor, Nicolae Manea, a făcut o criză de nervi, supărat de mai multe decizii luate de arbitrul Marius Bocăneală.

După mai multe proteste, tehnicianul s-a luat la ceartă cu Bocăneală. În urma schimbului de replici Nicolae Manea a fost trimis în tribună de arbitru, fapt ce l-a scos şi mai tare din minţi. Acesta a aruncat cu o targă după central, fără să-l atingă însă.

Din cauza acestui incident, repriza a doua a partidei a început cu 6 minute de întârziere.

Trupa lui Petre Grigoraş a câştigat în deplasarea de la Bistriţa, cu Gloria, scor 3-1. Primul gol al partidei a venit după o gafă incredibilă a asistentului Oniţa, mingea ieşind în out de poartă înainte ca Răduţ să marcheze.

Echipele de start:

Gloria: Dolha - Peteleu, Al. Tudose, Reano, Cafasso - P. Anton, Romario - Ayza, Predescu, Braganca - Curtuiuş

Rezerve: Bota, V. Năstase, Ţîrcă, Traşcă, A. Enescu, Laio, Trestenicu

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Ad. Rusu, Mamele, Al. Vlad - Cl. Voiculeţ, D. Nistor, Răduţ - Al. Grigoraş, Matulevicius, Al. Maxim

Rezerve: Horvat, Băcilă, C. Cristea, Boutadjine, I. Rada II, Tătaru, Ignea

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Un vicepreședinte PNL desființează decizia PICCJ în cazul Firea - Băsescu

Bratu Iulian / 19 apr, 10:07

Personalitati politice

Un vicepreședinte PNL cataloghează ca fiind "confuză și incorectă din punct de vedere juridic" decizia Parchetului General de suspendare a urmăririi penale în cazul plângerii Gabrielei Firea, din cauza imunității președintelui Traian Băsescu, care împiedică cercetarea acestuia.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet