Nelu Ploieşteanu ar putea deveni tată la 64 de ani

După 40 de ani, căsătoria dintre Nelu Ploieșteanu și soția acestuia, Elena, este pe cale să se destrame. Nelu Ploieșteanu ar urma să devină tată, la 64 de ani, în urma unei relații cu o tânără de 31 de ani.  

"Această femeie, Ana Maria, a intrat în viaţa lui din 2001. Eu am ştiut, dar am suportat pentru copiii şi nepoţii mei. Când situaţia copilului meu s-a agravat nu am mai suportat", a spus soţia lui Nelu Ploieşteanu, la emisiunea "La Măruţă", relatează libertatea.ro.

O prietenă a presupusei amante a intrat în direct prin telefon şi a anunţat că aceasta este însărcinată în 10 săptămâni cu celebrul artist. Soţia lui Ploieşteanu nu a făcut decât să confirme acest lucru. "Eu ştiam că este gravidă. Să vină faţă în faţă cu mine să o mutilez", a tunat aceasta.

Citește și: Soția lui NELU PLOIEŞTEANU a decis în privința divorțului


Pe de altă parte, cântăreţul nici nu a confirmat nici nu a infirmat clar afirmaţiile care spun că va deveni din nou tată. "... Am greşit de foarte multe ori, dar asta nu înseamnă că nu am fost un părinte bun. Să mă întorc acasă? Nu ştiu dacă am cu cine să discut. Am avut o amantă şi o să mai am!", a declarat Nelu Ploieşteanu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel