Neamţu cere demisia lui Ponta: este un antimodel pentru elevi

Liderul partidului Noua Republică, Mihail Neamţu cere demisia premierului Victor Ponta. Atacul lui Neamţu vine după ce Victor Ponta a participat la deschiderea anului şcolar. Neamţu susţine că acuzaţiile de plagiat împotriva premierului îl fac pe acesta să fie un antimodel pentru elevii în faţa cărora a vorbit.

"Într-un stat occidental, care respectă ierarhiile şi meritocraţia, începutul anului şcolar trebuia să coincidă cu demisia de onoare a lui Victor Ponta, acuzat de plagiat nu doar în ceea ce priveşe lucrarea sa de doctorat, ci mai ales un plagiat care ţine de un volum publicat în 2010", a declarat Neamţu.

Neamţu a spus că premierul "are un titlu de doctorat luat în mod fraudulos" şi "este un antimodel pentru elevi".

"La vârful partidului nostru sunt oameni care şi-au obţinut titlurile în mod cinstit. Eu am un doctorat oferit de Universitatea din Londra. Doctorul Augustin Ofiţeru, care a luat un doctorat în Biologie la Academia Română, a depus o plângere penală la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie împotriva lui Ponta pentru faptul că domnia sa nu doar a plagiat un doctorat, ci încă o carte din 2010", a spus liderul Noua Republică.

Neamţu a adăugat că "există un conflict de interese între Ecaterina Andronescu şi Victor Ponta" pentru că "doamna Antonescu este chemată să sancţioneze abaterile deontologice ale domnului Ponta, fiind în acelaşi timp numită de primul ministru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel