NATO nu îl sperie pe Vladimir Putin

Vladimir Putin a declarat, joi, că ''nu se teme'' de NATO, răspunzând unui jurnalist vedetă care a descris Alianța Nord-Atlantică drept ''o tumoare canceroasă'' în progresie, relatează AFP.

Nu ne este teamă. Nu mă tem și nimănui nu trebuie să-i fie teamă, a declarat Putin, care a fost interpelat de către jurnalistul Dmitri Kiselev în cadrul sesiunii sale anuale televizate de întrebări-răspunsuri, relatează Agerpres.

Noi putem să-i sufocăm pe toți, de ce vă este teamă ?, a adăugat președintele.

Blocul NATO se dezvoltă ca o tumoare canceroasă, declarase Kiselev, cerându-i lui Putin să se exprime în legătură cu acest punct.

Jurnalistul, care este animatorul unei emisiuni duminicale, pe un ton foarte antioccidental, la televiziunea publică rusă, a fost numit în decembrie 2013 de către Putin la conducerea unei noi entități ce regrupează audiovizualul extern rus.

În martie, când criza ucraineană vira într-o dispută geopolitică Est-Vest, Kiselev afirma că Rusia este singura țară din lume capabilă să transforme SUA în cenușă radioactivă.

În calitate de figură-cheie a propagandei guvernamentale, Dmitri Kiselev se află pe lista cu responsabili ruși sancționați în martie de către Uniunea Europeană după alipirea la Rusia a peninsulei ucrainene Crimeea.

Citește și: Ce spune Putin despre independența Transnistriei și alipirea la Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel