Mutarea de maestru a lui Crin Antonescu

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a dat lovitura prin aducerea lui Klaus Johannis, primarul Sibiului, în partid.

 Johannis este o personalitate marcantă a vieții poltice și sociale, cu conexiuni interne, și mai ales externe, rar întâlnită pe plaiurile mioritice.

 În acest fel, în cazul în care Crin Antonescu va câștiga alegerile prezidențiale din 2014 va putea să lase conducerea partidului unei persoane cu care a colaborat și în 2009, și sigur se va înțelege și în viitor.

 Dacă va fi nevoit să renunțe la candidatură, din diverse motive, va putea să facă o rocadă de succes, gen Stolojan- Băsescu. În acest fel, PNL ar putea să dea în continuare, președintele, în persoana lui Klaus Johannis, iar Crin Antonescu să-și prelungească șederea în fruntea partidului.

 Johannis este persoana potrivită și în cazul unui alt scenariu, care circulă prin București de o vreme, și anume candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni. În această situație, Klaus Johannis va deveni premierul României.

 Apariția în partid a unei personalități precum primarul Sibiului îi va determina și pe cei din gruparea Tăriceanu să se repoziționeze.

 Dacă venirea în partid a lui Sorin Frunzăverde a decimat practic PDL și a netezit calea spre guvernare, Johannis va netezi drumul spre Cotroceni sau spre Palatul Victoria.

 Cu alte cuvinte, o lovitură de maestru, marca Antonescu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel