Multe regrete după ce Elisabeta Polihroniade a murit. Mesajul de suflet al lui Mihail Marin

Elisabeta Polihroniade
Elisabeta Polihroniade

Marele maestru internațional Mihail Marin regretă dispariția Elisabetei Polihroniade, ''o figură marcantă în șahul românesc al ultimelor decenii''.

Mihail Marin a declarat pentru AGERPRES: Este greu de vorbit în numai câteva cuvinte despre o personalitate ca doamna Polihroniade. Extrem de populară și admirată de masele largi, nu numai din sfera șahului, dar mult mai controversată în cercurile mai strâmte șahiste, dânsa rămâne în orice caz o figură marcantă în șahul românesc al ultimelor decenii. Dintre bune și rele găsesc de cuviință să rețin emisiunile săptămânale la TVR 1 pe care le urmăream cu plăcere în perioada comunistă și organizarea ani de-a rândul a Turneului Regilor, la a cărui ultimă ediție am avut plăcerea să particip."

În noiembrie 2015, Germania a învins România cu scorul de 3,5-1,5, în meciul echipelor masculine din cadrul Turneul Regilor.

Marea maestră internațională Elisabeta Polihroniade a murit, sâmbătă, la vârsta de 80 de ani, în urma unei lungi suferințe. Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru DC News de către Marius Marinescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel