Mugur Ciuvică: Propaganda băsistă vrea să acopere mizeria asta

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Cazul Adrian Duicu-Victor Ponta ia amploare. Procurorii susțin că Adrian Duicu a încercat să-l promoveze pe Ștefan Ponea în conducerea IGPR. Acest subiect a fost comentat de Mugur Ciuvică, luni, la Antena 3.

VEZI ȘI: Cazul Adrian Duicu-Victor Ponta ia amploare. Declarațiile șefului Poliției

Jurnalistul consideră că "propaganda băsistă" încearcă cu orice preț ca scandalul în care este implicat Mircea Băsescu să fie scos din atenția presei, iar în locul său să fie propulsat un fals caz: cazul Adrian Duicu-Victor Ponta.

CITEȘTE ȘI: Mihai Gâdea, REVOLTAT: Ați mai auzit vreodată așa ceva?

"Ciorba pe care o încălzește propaganda băsistă este ca replică la mizeria asta mare cu familia Băsescu. Este o prostie în sine. În cazul Adrian Duicu-Victor Ponta nu există niciun trafic de influență. Și în România, dar și în alte țări, numirile unor politiceni se fac în urma unor discuții între politicieni. Politicienii discută între ei și așa sunt numiți oamenii. Și Barack Obama face la fel. Nu știu ce au descoperit cei de la DNA. Nu știu ce probleme o avea Adrian Duicu. Este posibil să fie vorba despre alte chestiuni, cu șpăgi sau orice altceva, dar acest lucru cu discuții despre numirea cuiva... este o problemă absolut normală care se întâmplă peste tot", a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel