Mugur Ciuvică, despre căsătoria în secret a Ioanei Băsescu

Mugur Ciuvica
Mugur Ciuvica

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a comentat căsătoria Ioanei Băsescu cu avocatul Radu Pricop. 

"Nunta, ca nunta, nu am ce să comentez foarte mult. Afacerile domnului și ale doamnei sunt însă controversate. Din punctul ăsta de vedere probabil că se potrivesc, pentru că amândoi reușesc să facă diverse afaceri bune cu statul cu diverse entități private, care au legătură cu statul român, cum ar fi Gazprom-ul în cazul Ioanei Băsescu. Dar la domnnul Pricop înțeleg că sunt probleme aproape penale pentru că afacerea cu retrocedarea moșiei Brătienilor, în afară de faptul că a fost blocată la ANRP. (...) Domnul Pricop și cu asociații au omorât-o în acte pe una dintre moștenitoare pentru a obține retrocedarea. Ar trebui să fie cumva o problemă, nu legat de nuntă. Este, conform proverbului, cine se aseamănă, se adună", a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, la Antena 3. 

Mugur Ciuvică a precizat că averea celor doi, dacă a fost obținută ilegală, tot ilegală rămâne, subliniind că, probabil, "domnul Pricop intră sub umbrela de imunitate a familiei prezidențiale". 

VEZI și: Ioana Băsescu s-a MĂRITAT în secret. Traian Băsescu, prezent 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel