Mugur Ciuvică: De ce a fost ținut secret sechestrul pe moșia lui Traian Băsescu de la Nana

A fost pus sechestu pe 80% din terenul agricol din comuna Nana, inclusiv pe moșia lui Traian Băsescu, cumpărată prin credit de la CEC de către fiica sa cea mare, Ioana, aceeași căreia, joi, instanța i-a respins contestația la sechestru. Așa s-a aflat și de sechestrul pus, deși el era instituit din 16 februarie. 

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a vorbit în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu, despre secretomania din jurul sechestrului instituit asupra terenurilor de la Nana. 

"Băsescu e Băsescu, relaţia sa cu instituţiile de forţă rămâne. Ieri s-a aflat din întâmplare, pentru că i s-a respins contestaţia. Pe de altă parte, cred că sistemul ăsta este ăla corect, aşa cum face Parchetul General, dar DNA ne-a obişnuit cu surle şi trâmbiţe. În cazul ăsta, cei de la Parchetul General, fiind și Băsescu la mijloc, sunt secretoşi. Repet, teoretic aşa trebuie făcut, ancheta e anchetă, nu faci tam-tam. Dar iar vine discrepanța, pentru unii mumă, pentru alții ciumă", crede Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel