Mugur Ciuvică a lansat "Zece ani răi". Mesajul lui Mihai Gâdea

Comentatorul politic Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a lansat miercuri, 24 iunie, volumul "Zece ani răi".

Mihai Gâdea a prezentat cartea în emisiunea "Sinteza Zilei" spunând că este un volum care conține multe dezvăluiri despre regimul Băsescu.

"Mugur Ciuvică – cunoscut în spațiul public drept unul dintre cei mai serioși adversari ai regimului Băsescu – în ultimii zece ani și-a dedicat viața unui ONG care s-a ocupat cu investigațiile politice. Mugur Ciuvică oferă o carte foarte importantă despre ce s-a întâmplat în România în această epocă. Este o carte de 300 de pagini care cuprinde documente importante și dezvăluiri", a spus Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

(w670)

Mugur Ciuvică a declarat că este vorba despre războiul de zece ani care a avut loc între Traian Băsescu și Dan Voiculescu, despre sistemul represiv creat de fostul președinte al României în cele doua mandate, dar și despre propagandiștii sistemului.

"Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Băsescu şi-a subordonat, pas cu pas, întregul sistem judiciar. Este o carte despre băsism. Am scris această carte deopotrivă dezgustat și revoltat că, în România anului 2014, 12 oameni nevinovați au fost condamnaţi pentru că aşa a vrut Traian Băsescu. Unul dintre acești 12 oameni, Dan Voiculescu, îmi este prieten. Și îmi pare rău să-i spun că nu s-a înșelat, în 2004, când a spus că „un Traian Băsescu în fruntea ţării ar arunca definitiv România în haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine", a spus Mugur Ciuvică.

VEZI ȘI: Mircea Badea-Ludovic Orban, replici la Antena 3. "Am eu față de băsist?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel