Mihai Răzvan Ungureanu, argumente împotriva suspendării lui Traian Băsescu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu susține că, din punct de vedere politic, poate înțelege intenția lui Călin Popescu Tăriceanu de a începe demersuri pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, dar, în opinia sa, o astfel de idee este "complet fantezistă".  

Mihai Răzvan Ungureanu, prezent, vineri, la Poiana Brașov, unde are loc reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai Alianței Creștin-Liberale (ACL), și-a exprimat opinia față de reluarea demersurilor pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, lansată de Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și Călin Popescu Tăriceanu vrea să ceară o nouă suspendare a lui Traian Băsescu

"În opinia mea, este complet fantezistă o asemenea idee. Dincolo de argumentul de timp, am să dau altul — argumentul financiar. Înseamnă să faci din nou un referendum și pe noi ne așteaptă alegerile prezidențiale, care sunt oricum costisitoare, ca orice rundă de alegeri într-o democrație. Să mai aduci un referendum în situația asta mi se pare cam mult, înseamnă câteva milioane de euro luate din buzunarele românilor", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, citează Agerpres.

Fostul premier a adăugat, totodată, că, din punct de vedere politic, poate înțelege demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, care caută să "facă un pic de zgomot pentru a atrage atenția asupra sa".

Citește și Deputat PSD: Băsescu trebuie suspendat pentru Înaltă Trădare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel