MRU vrea să candideze: Stau mai bine decât Predoiu

Mihai Răzvan Ungureanu susține că nu renunță la candidatura la prezidențiale odată cu intrarea în PDL, precizând că stă mai bine decât Cătălin Predoiu în sondaje.

"În ceea ce privește candidatura la Președinție, nu am renunțat la ea, dar vreau să fim rezonabili. Dacă e vorba de sondaje, în momentul de față ele îl evidențiază cu potențial de victorie pe Iohannis, pe locul 2 sunt eu, pe locul 3 Cătălin Predoiu. Echipa de negociere nu a discutat includerea mea în vreun sondaj pentru că am fi ajuns la aceasta evident, eu pe 2, Predoiu pe 3. E bine că nu s-a întâmplat așa, nu ar fi fost nici corect, nici bine pentru construcție și fuziune ca între Predoiu și mine să apară aceeași situație de azi dintre Iohannis si Antonescu", a declarat Ungureanu într-o conferință de presă.

Forța Civică va fuziona prin absorbție cu PDL. Ungureanu urmează să devină prim-vicepreședintele al democrat-liberalilor. Candidatul oficial al PDL este Predoiu. El va intra în competiție cu nominalizarea PNL-ului pentru a deveni prezidențiabilul Dreptei.

"Faptul că nu renunț la candidatură și că o pun la dispoziția deciziei politice a partidelor PDL și PNL este argumentat și de faptul că proiectul de țară pe care l-am pregătit va fi înmânat spre lectură și analiză în zilele ce urmează, e proiectul de țară la care am muncit în ultimul timp, cred că merită pus în dezbatere, merită analizat cu atenție și de ce nu acceptat parțial sau complet, dacă se poate, ca structura a viitorului program al candidatului la funcția supremă din stat", a mai declarat Ungureanu.

"Voi face tot ce pot ca alegerile prezidențiale să nu se transforme într-un Stalingrad al dreptei", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Reacția lui Cătălin Predoiu după anunțul lui MRU referitor la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel