Monica Pop îi dă lovitura fatală lui Tolontan

Managerul Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat miercuri că nu a fost niciodată susţinută politic şi că îl va da în judecată pe jurnalistul Cătălin Tolontan pentru 'afirmaţii neadevărate'.

Precizările au fost făcute în contextul apariţiei unui articol pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan, în care se spune, printre altele, că Monica Pop 'este cel mai longeviv director de spital din Capitală şi a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa'.

'Tot ce a scris cu susţinerea politică nu este adevărat. Eu sunt managerul spitalului din 1993, timp în care au venit toate partidele la Ministerul Sănătăţii şi nu am avut niciodată niciun fel de problemă politică, nici de susţinere, nici de dorinţă de a intra în vreun partid', a declarat Monica Pop pentru AGERPRES.

Ea a susţinut că îl va acţiona în judecată pe jurnalistul Cătălin Tolontan pentru 'afirmaţiile nereale'.

[citeste si]

'Tot ce a scris acolo este neadevărat sau în orice caz singurul adevărat este că am spus că nu am fost susţinută politic niciodată, iar dacă aş fi fost, nu cred că era vreo problemă, dar nu am fost. (...) Categoric, domnul Tolontan a făcut asta ca să îmi dea în cap pentru că mi-am permis să îl contrazic şi să spun că ceea ce a zis azi dimineaţă este o isterie care va duce la morţi pur şi simplu, pentru că sunt pacienţi care nu mai au încredere în spitalele româneşti şi se duc acolo când nu mai au ce să facă colegii mei medici. Consider că este o acuzaţie de genocid lucrul acesta, pentru că isteria pe care a creat-o este reală în proporţie de 25%, dar nici atât nu e adevărat', a spus Monica Pop.

Medicul a adăugat că în privinţa conflictului cu ANI există o hotărâre judecătorească. 'Avem hotărâre judecătorească în ceea ce priveşte conflictul cu ANI şi, mai mult decât atât, ANI mi-a plătit şi despăgubiri', a punctat Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel