Monica Macovei repetă scena de la TVR. De ce s-a supărat pe B1 TV

"În sfârșit, azi mă puteți vedea la TV", scris Monica Macovei, pe pagina sa de socializare, înainte de a merge în platoul de la B1 TV. 

Prezentă în platoul B1 TV, candidata independentă la alegerile prezidențiale 2014, Monica Macovei, a fost întreruptă de un moment de publicitate electorală, în care a fost difuzat discursul Elenei Udrea. Prezidențiabila PMP participa la un eveniment dedicat susținerii brandurilor românești. 

În momentul în care moderatorul emisiunii i-a redat dreptul de a vorbi Monicăi Macovei, candidata la Președinție a declarat: "De ce mă invitați aici? Iarăși apelez la solidaritatea femeilor care înțeleg ce înseamnă să fii femeie mai ales în politică. Să mai ai și un blocaj de genul acesta".

Scandal la TVR. Monica Macovei, acuzații de agresiune

Rugată să nu se enerveze pentru că mai este puțin timp din emisiune și să-și continue afirmațiile, Monica Macovei a precizat că nu este nervoasă. A schițat un zâmbet și a spus: "Cu mult amuzament, am constatat ce s-a întâmplat, atât".

Pe parcursul emisiunii, Monica Macovei, printre afirmațiile făcute, a mai amintit că a fost întreruptă "30 de minute". "Zece minute", a corectat-o moderatorul. 

La sfârșitul emisiunii, Monica Macovei a mai vrut să precizeze ceva, însă moderatorul i-a spus "în zece secunde". "Zece minute, cât timp am fost întreruptă", a replicat Monica Macovei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel